Trouwjurken

Trouwjurken

We raden je aan om minstens zes maanden voor jullie bruiloft te beginnen met het zoeken naar jouw droomjurk! Maak van te voren altijd een afspraak bij de winkel, zo ben je er zeker van dat je optimale service zal krijgen! Bij sommige winkels kan je niet eens naar binnen zonder afspraak.. Ook hier geldt weer, kijk van te voren eens in een bruidsmagazine om te kijken wat nu in de mode is. Een trouwbeurs is ook een goed idee om al eens ideeën op te doen, en bovendien een leuk dagje uit!

Trouwbeurzen om inspiratie op te doen

De grootste bruidsbeurs van Nederland is de Love & Marriage Beurs. Deze trouwbeurs bestaat al 17 jaar en wordt in de 9 grote steden van Nederland, 11 keer per jaar georganiseerd. De beurs is zowel op zaterdag als zondag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Kaarten kopen is mogelijk tot 17.00 op de vrijdag voor aanvang van de beurs. Aan de kassa zijn entreekaarten altijd volop te koop.

Weddingfair organiseert bruidsbeurzen in de stedendriehoek Amsterdam - Utrecht - Den Haag.

Op de website van Bruidsbeurzen.nl vind je niet alleen een overzicht van bruidsbeurzen in Nederland, maar kan je je ook aanmelden voor een bruidsbeurzen nieuwsbrief, om op de hoogte gehouden te worden van beurzen en shows bij jou in de buurt.

Trouwjurk als je zwanger bent

Waar vind je een trouwjurk waar je met je zwangere buik in kan? Veel bruidsateliers zijn gespecialiseerd in het maken van positie bruidskleding. Als je aan het uitzoeken van je trouwjurk een weekendje London wilt vastknopen zijn de mogelijkheden nog groter. Veel zaken daar zijn gespecialiseerd in het maken van bruidskleding voor zwangere vrouwen. Maar ook voor veel ateliers in Nederland is een zwangere bruid geen enkel probleem. Zij bieden een complete service: ze maken bijvoorbeeld een ontwerp op maat, dus echt de trouwjurk van je dromen! Bij het uitzoeken van de jurk wordt er een "pasbuik" gebruikt. Hiermee wordt een goed beeld verkregen van hoe je buik groeit, en daar wordt je jurk op aangepast. Volgens deze ateliers is elke broek, rok of jurk geschikt te maken voor zwangere bruiden!

Terug naar overzicht