Bruidsmake-up

Prachtige looks & onbezorgd genieten: bruidsmake-up

Je staat in het middelpunt van de belangstelling, er worden honderden foto's van je gemaakt en je wordt geraakt door liefdevolle boodschappen van je geliefde en dierbaren. Hoe zorg je ervoor dat op je bruiloft je make-up de hele dag goed blijft zitten? Welke look vind jij mooi? En wat kun je het beste meenemen voor je bruidsmake-up noodpakket? In dit artikel gaan we in op bruidsmake-up.

Bereid je goed voor en besteed je bruidsmake-up uit

Een leuke manier om met je bruiloft make-up bezig te zijn is om een moodboard te maken van looks die jij mooi vindt of je aanspreken. Zo kun je zien welke kant je op wilt gaan met je bruidsmake-up. Er zijn verschillende typerende stijlen, denk aan de klassieke look, bohemian of bijvoorbeeld femme fatal. Wat je ook vaak ziet bij bruiloft make-up is dat er voor een accent wordt gekozen, dit kan liggen op de ogen (denk aan smokey eyes), de lippen (red lips) of op een zo natuurlijk mogelijk look (au naturel). Pak Pinterest erbij en verzamel zo je eigen moodboard. Het advies is toch wel om een professionele visagiste in te huren voor je bruidsmake-up. Je bent gespannen voor je grote dag en hoe fijn is het dan als je weet dat de visagist zorg draagt voor je looks. Een paar weken voor de bruiloft doen jullie een proefsessie en neem jij je moodboard mee. Succes gegarandeerd!

Tips & trucs voor bruiloft make-up

Blijf dicht bij jezelf, dus draag je in je dagelijks leven niet veel make-up, ga dan niet met je bruiloft make-up all the way. Omdat er ook veel foto's van je worden gemaakt is een beetje extra make-up wel een must.

Terug naar overzicht