Bruidsaccessoires

Schoenen, lingerie & sieraden

Trouwschoenen

De Rainbow(R) collectie is ideaal voor iedere bruid. Bijna alle schoenen uit de Rainbow en Gabriella & Lucido collectie zijn in elke kleur leverbaar. Met behulp van een door jou aangeleverd stofstaaltje worden de satijnen schoenen en handtassen speciaal geverfd. Geef je trouwschoenen een tweede leven na de bruiloft en laat ze in je lievelingskleur verven!

Bruidslingerie

Let erop bij het kiezen van je lingerie dat deze bij je trouwjurk past. Het is belangrijk om bij het afpassen van je jurk al je bruidslingerie aan te doen, zodat je even kan checken of er geen stukjes (ongewild) zichtbaar zijn. De bruidswinkel stelt het ook op prijs, omdat ze zo zeker weten dat ze jouw jurk precies op maat maken, en dat lingerie niet op het laatste moment nog voor verrassingen gaat zorgen!

Bruidssieraden

Something old, something new, something borrowed, something blue! Misschien vind je het leuk om een sieraad te dragen dat nog van je oma is geweest, of dat je moeder tijdens haar trouwen ook droeg. Net als bij de lingerie valt de keuze voor bruidssieraden natuurlijk samen met het design van je jurk. Veel bruidswinkels hebben een eigen collectie colliers, broches en oorbellen die bij hun trouwjurken collectie horen, het is vaak leuk om deze bij het passen van de trouwjurk meteen ook gelijk uit te proberen.

Een sluier, een tiara of misschien allebei?

Een sluier geeft een extra romantisch tintje aan je look en een tiara maakt je echt een prinses voor een dag.. Een sluier kan je bovenop je bruidskapsel dragen, of juist eronder steken. Overleg met je kapster wat het beste bij je past.

Terug naar overzicht