Beauty tips

Beauty tips

We geven je graag wat handige beauty tips omtrent huidverzorging, make-up, manicure en pedicure.

Huidverzorging

Iedere bruid(egom) wil er op haar/zijn huwelijksdag zo mooi mogelijk uitzien. Ga een aantal maanden voor de bruiloft alvast eens naar de schoonheidsspecialiste, want de verzorging van je huid heeft tijd nodig. Wees voorzichtig met het nemen van een 'last minute' of een te intensieve zonnebankkuur. Dit kan de huid uitdrogen en heeft invloed op de te gebruiken make-up. Gebruikmaken van een sauna kan erg rustgevend zijn vlak voor de bruiloft. Een mooie huid is niet alleen het resultaat van goed reinigen en voedende crèmes, maar ook van gezonde voeding. Gebruik daarom veel groenten, fruit, vruchtensappen en mineraalwater, maar vooral weinig vlees, vetten, koffie en frisdranken met suiker. Wanneer jullie af willen vallen zijn er verschillende diëten te volgen. Doe dit wel op de goede manier zodat wanneer de tijd gekomen is om in het huwelijk te treden je gezond en wel het 'ja'-woord kunt volbrengen.

Make-up

Om jezelf meer uitstraling te geven op de dag van je leven, is het verstandig je make-up met veel voorzorg uit te zoeken. Bedenk dat make-up je eigen schoonheid moet versterken en niet slechts een tekeningetje op je gezicht mag creëren! Ga daarom op zoek naar een make-up die het beste bij jou past, bijvoorbeeld bij de kleur van je jurk of de kleur van je ogen. Je wilt natuurlijk ook dat de make-up de hele dag blijft zitten en bijwerken niet nodig is. Ga daarom op zoek naar een goede make-up welke een perfecte look voor de hele dag garandeert. Zorg er daarnaast voor dat je op je trouwdag make-up bij je hebt zodat je deze indien nodig kunt bijwerken. Wil je zeker zijn van mooie make-up? Dan kun je ook een bezoekje brengen aan een visagiste.

Manicure en pedicure

Vergeet voor je bruiloft ook vooral je handen niet. Iedereen zal je trouwring willen bewonderen en daarmee dus naar je handen kijken. Nagels zijn ook belangrijk. Wanneer er op de handen gelet wordt, zal er ook zeker op de nagels gelet worden. Kunstnagels laten zetten is een mogelijkheid, doe dit wel vroeg voor de bruiloft. Je moet misschien zelf nog even aan kunstnagels wennen. Om helemaal goed voor de dag te komen kun je ook naar een pedicure gaan en je voeten lekker laten verwennen.

Terug naar overzicht