Alles voor de bruid

Natuurlijk regelen jullie de bruiloft samen, maar sommige onderdelen van de voorbereiding zijn exclusief voor de bruid. We hebben het over je trouwjurk natuurlijk! Vraag je moeder, schoonmoeder of beste vriendin mee en maak er een bijzondere dag van. Houd er rekening mee dat je bij de meeste bruidswinkels eerst een afspraak moet maken.

Probeer van alles uit en laat je adviseren, vaak weet de assistent van de winkel heel goed welk model trouwjurk er bij jouw figuur past.

Trouwjurk

Misschien heb je je hele leven er al van gedroomd en weet je precies wat je wil, of misschien heb je juist geen idee welke trouwjurk bij jou past. Hoe dan ook, er is voor iedere bruid een jurk! Bekijk onze tips over trouwjurken.

Bruidsaccesoires

Een sluier, een tiara of misschien allebei... Prachtige trouwschoenen en fantastische sieraden.. De juiste accessoires zorgen ervoor dat je er perfect uit zal zien op jullie grote dag! Bekijk al onze tips voor bruidsaccessoires!

Haarverzorging

Je wilt natuurlijk dat je haar er perfect uitziet op je bruiloft, maar wat is precies perfect? Een van de leukste onderdelen van de voorbereiding is het laten maken van proefkapsels! Probeer gewoon zoveel mogelijk uit en laat je inspireren door bruidsmagazines! De meeste kapsters hebben een portfolio met echte bruiden waar je voorbeelden uit kunt halen. Bekijk onze bruidskapsel tips!

Beauty

Er stralend uitzien? Sla dit allerleukste onderdeel van de voorbereiding niet over en geniet van de behandeling bij de schoonheidsspecialist, de nagelstudio en de tanning salon...

Bekijk onze beauty tips!